17-10-07

mijn derde blog

Waarom ben ik met deze blog begonnen?

Uiteraard vooral voor mijn eigen. Normaal praat ik niet zo rap over mijn eigen tenzij men mij vragen stelt die ik dan beantwoord. Het is eigenlijk voor een heel groot deel door Shamrock dat ik heb leren praten over mijn eigen zonder dat er iemand het eerst heeft moeten vragen aan mij.

 

Deze blog zal over mijn vergane leven gaan in hoe verre ik het mij nog allemaal kan herinneren. Ik zal hier uiteraard niet alles vertellen, sommige zaken vertel ik bewust niet en andere zijn ongetwijfeld dingen die ik vergeten ben. Sommige schrijfsels zullen leugens zijn, maar leugens in de betekenis van dat er sommige situaties die ik ga beschrijven gewoon niet meer weet hoe, wanneer, of waar het zich juist heeft afgespeeld.

 

Het is ook de bedoeling dat ik probeer alles zoveel mogelijk in een chronologische volgorde te vertellen. De kans zit er ook in dat sommige verhaaltjes reeds verteld zijn op mijn andere 2 blogjes. Uiteraard heb ik er een ganse nacht van wakker gelegen of ik deze blog wel zou starten, is het wel verstandig om mijn verhaal hier bloot te leggen. Maar ik ben nu op een punt gekomen dat het mij geen reet meer kan schelen wie ik ben en dat het mij niet meer kan schelen dat men van mij praktisch alles te weten gaat komen.

Hier op deze blog “angsthaas” heb ik weer een andere nickname gebruikt, namelijk “einzelgänger”.

 

Alle namen zijn bewust gekozen aan de hand van mijn karakter: mijn eerste blog “sowhatje” met nickname “watje” is omdat ik een watje ben die toch in gedachte ook snel de term  gebruikt “so what!”. Mijn tweede blog “hetisvoorbij” met nickname “dagdromer” is ook omdat het voor mij voorbij is en ook een dagdromer ben. Hier nu deze blog zijn ook de benamingen die op mij slaan, ik ben namelijk een bangerik, een angsthaas en mijn leven heb ik praktisch alleen beleefd als een einzelgänger.

06:55 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: intro, mijn derde blog |  Facebook |

Commentaren

mijn nieuwe blog alle linkdumpspam word zonder pardon verwijderd.

Gepost door: einzelgänger | 17-10-07

Watteke geef jezelf niet van die namen
een beetje eenzaat mag
maar je bent evengoed een persoon
schrijf wat je kwijt wil das ok
maar haal jezelf niet neer.
lieve zonnekes

Gepost door: Sunny-Kay | 17-10-07

hey Kayke ik ga mijzelf niet neer halen hoor, het zal een zo analytisch mogelijk historisch gegeven worden.
:-)

Gepost door: einzelgänger | 17-10-07

Hier sé, kom ik bij watje uit!!! :-)
Als je de behoefte hebt om je verhaal kwijt te kunnen moet je het doen en zeker als niemand van het bestaan van dit blogje afweet, anders is het, als men irl meeleest en bepaalde zaken tegen je gaan gebruiken bv om je te plagen enz.
De nicknamen die je al hebt gebruikt zullen wel een reden hebben, maar eigenlijk voel ik me ongemakkelijk bij 'einzelgänger' en 'angsthaas' zenne.
Bij de naam 'watje' kan ik het me zo inbeelden als je dikwijls so what zegt, maar euh angsthaas en einzelgänger...daar voel ik me echt ongemakkelijk bij. Maar ach, het is jouw keuze he watje en jouw blogje en het houdt me in elk geval niet tegen om te komen lezen en te reageren ;-)
Groetjes

Gepost door: maike | 17-10-07

maike niet te veel van aan trekken over mijn nicknames. na verloop van tijd zal het wel duidelijk worden hoe ik vroeger was en hoe ik nu ben. ik ben namelijk wel degelijk altijd een einzelgänger geweest. de benaming angsthaas is ook inderdaad niet voor niks gekozen, ik ben altijd ook bang geweest voor vanalles en nog wat, nu minder, maar er is nog één ding waar ik enorm bang voor ben jammer genoeg, maar ook dat zal hopelijk hier wel duidelijk worden op deze blog.

Gepost door: einzelgänger | 17-10-07

De commentaren zijn gesloten.