19-10-07

kakkerlakken delecatesse

Blijkbaar zat ik er langs wat betreft mijn sprinkhaan delicatesse, ik heb altijd gedacht dat het over een sprinkhaan ging, vandaag heb ik eens poolshoogte genomen, ik weet, ik had het eigenlijk eerst moeten doen vooraleer ik iets post.

 

Hoe was nu het eigenlijke verhaal? Ik was alleszins nog geen twee jaar, we woonden in "Villa Bambi"  gelegen in de kazerne zelf, ja echt waar, men heeft dit gebouw deze naam gegeven. Eigenlijk was het gewoon een bouw van een kazerne die tijdelijk is omgebouwd als woning, niks speciaals. Mijn moeder had al beklag gedaan dat men de woonst moest desinfecteren omdat er kakkerlakken in de keuken rond liepen waarvan ze uiteraard van walgde.

 

Op een zekere moment was ik vrij ziek. De militairen die hadden mijn moeder wijs gemaakt dat ze gezien hebben dat ik een kakkerlak had opgegeten. Of ze dit nu voor de grap hebben verteld of  ze het toch hebben gezien weet mijn moeder eigenlijk zelf niet. Aanvankelijk dacht mijn moeder dat ik dus ziek geworden was door die kakkerlak, nu denkt ze dat het gewoon puur toeval was, we zullen het dus nooit echt weten wat eigenlijk nu ook niet uit maakt hé.

 

PS: men heeft de hele woonst vrij gemaakt van die ongewenste kruipende bezoekers. Wanneer ik ongeveer twee jaar was zijn we verhuisd naar een appartementje die men ons ter beschikking had gegeven.

14:34 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: kakkerlakken |  Facebook |

Commentaren

Wat kun je van militairen anders verwachten dan plagerijen :-)
Ofwel heb je dat pantserbeestje in z'n geheel binnengespeeld ofwel had je keivroeg maaltanden hihi.
groetjes

Gepost door: maike | 19-10-07

:-) je doet me lachen maike,
klopt van die soldaten
van mijn tanden, mmm, moet ik eens nagaan :-)

Gepost door: einzelgänger | 19-10-07

De commentaren zijn gesloten.